… greu de vorbit când e vorba de mine… Dacă ar fi să încep cu ceva aș începe cu faptul că mă “dau” pe internet din 2010, dar site-ul fiind creat un an mai târziu în 2011, nu am culori favorite, nu am hobby-uri neobișnuite, nu cred în horoscop, nu sunt superstițios, nu .. și nu ..( lista continuă .. mai adaug pe parcurs ).             

Iubesc oamenii, sunt deschis, comunicativ, îmi place să ajut pe oricine, oricând. Îmi place să am multe persoane în jurul meu pentru că mă simt bine când socializez, dar prietenii adevărați îi pot număra pe degete… Sunt optimist până în ultima instanță, social mai tot timpul și ca mulți de vârsta mea sunt dependent de Facebook.               

Când am un scop, fac absolut orice îmi stă în putință ca să-l ating, indiferent de ce anume implică asta. Am încredere în mine, în orice fac și sunt puțin încăpățânat. Dar bineînțeles, că din cauza personalității mele schimbătoare, uneori trebuie să fiu împins de la spate ca să fac ceva.  

Ca să închei într-un mod drăguț, zic că în mare parte îmi place așa cum sunt… Bineînțeles că toată lumea (inclusiv eu) vrea să schimbe ceva la această “mică personalitate”, însă eu încerc să reduc numărul schimbărilor pe care aș vrea să le fac la mine, pentru că totul pornește din mintea mea. 🙂